Zahrádky

Obrázky zahrádek

Téma
Tlustonitník poléhavý - půdokryvná

Zahrada - předzahrádky a zahrádky v Holandsku

Dnes na procházce se mi líbila tato zahrádka. Jen ten plůtek mě tam ruší. Má někdo tušení jaký má ten plůtek účel?
Zima na zahradě

Zahrádka - jak plyne čas, aneb jak se změnila ta moje zahrada

Přidávám nějaké fotky mých zahradnických začátků. Zahrada v té době vypadala trochu jinak, plno starších stromů, které jsem průběžně vykácel a změnil tvář zahrady. Zahrada z let 1998 až 2000.
Zahrada kamarádky díl II srpen 2010

Zahrada mé kamarádky, díl II srpen 2010

Zahrada kamarádky, díl II srpen 2010
Zahrádka - květen 2010, tařice

Zahrádka v Popicích, Marie Fialová - květen

Květen nebo také máj patří k určitě k nejkrásnějším měsícům v roce. Přikládám několik obrázků naší zahrádky.
Vrbka úzkolistá

Zahrádka 2012 - YOS, Holandsko

Po 3 měsících jsem se vrátila do Holandska. Uvítala mne krásná kombinace kopretiny s topolovkou před domem. Vždy jsem si přála mít topolovku s tmavými květy, měla jsem jen světle růžovou. Tuto topolovku v mé předzahrádce jsem nesázela, zřejmě donesli ptáci, aby splnili mé přání. Krásně zkombinovali…
Zahrádka - čtyři roční období, jaro

Zahrádka - čtyři roční období

Jaro, léto, podzim a zima.
Únor na zahradě

Únor v zahradě

Tak před 10ti dny na zahradě kvetl lýkovec, petrklíče, sněženky měly poupátka, sedmikrásek bylo na trávníku jak naseto, ale až teď je ta pravá zima. Marcela
Zahrada červenec 2012

Zahrada Marvella červenec 2012

Tak i já si dovoluji přidat pár fotek z naší zahrady. Marcela
Isotoma

Zahrádka 2012 - skokanka

Vkládám sem pár fotografií mojí zahrady... nečekejte žádný zázrak..bydlíme na Vysočině 5 let, zahrada měří přes 2 tisíce met.čtver., v nadmoř.výšce přes 700m.n.m., takže drsnější podmínky, sníh na Velikonoce nebo v říjnu,v zimě i 2m není žádnou vyjímkou, vegetač. období je nejméně…

Bonsaje v zahradě

Pan ing. Sajner nám zaslal několik fotografií jeho 70 let starých bonsají na zahradě. Větve jalovců jsou upraveny jako "obláčky".
Kostival

Zahrádka 2012 - nadka

Moje kytičky
Denivka

Naše zahrádky - jitula, poměnka

Přikládám další fotogŕafie naší zahrádky.
Jehlličnany

Inspirace - výsadba

Vyfotila jsem pár fotek výsadby, kterou jsme viděla. Líbila se nám a tak pro inspiraci zasílám pár fotografií.
Podzimní řez pnoucích růží

Zazimování zahrady

Přidávám pár fotek ze své zazimované zahrady. Listí shrabané, růže nakopčené, odkvětlé a spálené mrazem chryzantémy vyzvednuté z kontejnerů a založené k přezimování ve skleníku. Ještě přidávám foto pnoucí růže, provedl jsem každoroční řez cca před měsícem, pokaždé když ji takto…
Primulky, březen 2011

Naše zahrada - březen 2011

Naše zahrada - březen 2011 pár fotografií, které jsem pořídila v měsíci březnu 2011
Úprava zahrady - Hortis Židlochovice

Návrh na úpravu zahrady

Úprava zahrady - Hortis Židlochovice
Pohled na zahradu

Trvalkové záhony

Zdravím všechny jsem tady nová nádherné trvalkové záhony.
Předzahrádka

Zahrada - Tábor

Přidávám pár fotek z jarní zahrady v Táboře (jen připomenu, že se zde zároveň nachází i kamenická firma).
Kamínky, rozchodníky samovysemenené hledíky,mezi kameny barvínek

Předzahrádka

Před domem jsme měli 60 letou lípu, kterou obec nechala loni porazit, předtím tam rostl jen mahon. Loni jsem zkusila první rostliny, letos budu pokračovat. Na velikonoce kvetly bílé fialky.
Modřín, okras. trávy

Naše zahrada - říjen 2010

Naše zahrada - říjen 2010
Květen na zahradě

Zardádka - květen na zahradě

Květen na zahradě
Povijnice nachová - rostlina

Moje zahrádečka

Zahrádečka

Zahrádka, Marta

Zahrádka je moje radost, už aby tu bylo jaro.
Zahrada květen 2013

Zahrada 2013 - krumpold

Přidávám pár fotek z mé květnové zahrady. Doplním, že o zahradu se starám já a moje babička. Když to vemu celkově starám se jak o tuto zahradu, tak ještě o jednu, která se nachází u mé přítelkyně v Táboře. Zahradu dávám dohromady, byla jaksi několik let neudržovaná.
Skleník v červnu

Zahrádka 2012 - krumpold

Přidávám pár fotek své zahrady, během roku sem budu postupně vkládat další fotky. Miloš
Vypěstováno ze semínka

Zahrádky v létě

Končí školní rok, dětem začínají prázdniny a mnoho lidiček se trápí s popovodňovými starostmi. My, kteří jsme toto "vodní" období přestáli bez úhony, se snažíme vylepšit naše zahrádky, které jsou z větší části devastované prudkými dešti a nebo pálícím sluncem. Přesto všechno máme…
Zahrada - rostliny u plotu

Stěhování zahrádky

Já jsem minulý týden našla konečně,kam jsem nasadila tulipány, protože jsme se loni v září stěhovali z Vysočiny na jižní Moravu a převézt celou zahrádku, ikdyž menší,byl vcelku oříšek,tak budu na jaře zjišťovat,kam jsem co zasadila a co přežilo. Naštěstí dřeviny vypadají všechny dobře.
Zaanse Schans - zahrádky

Zaanse Schans, Holandsko - zahrádky a předzahrádky ve skanzenu

Zaanse Schans je restaurovaná historická vesnice - skanzen obytných a hospodářských staveb v oblasti Severní Holandsko v Nizozemsku. Dokumentuje historii jedné z nejstarších průmyslových oblastí Evropy. S rekonstrukcí vesnice Zaanse Schans, která se nachází na břehu řeky Zaan poblíž města Zaanstad,…
Durmanovec

Zahrádka, Marie Fárová - 2009

Zahrádka 2009 pro mne byla oázou klidu, z rodinných důvodů jsme neměli čas se jí věnovat, proto toho plevele je tam víc, než bych si přála.
Předzahrádka

Předzahrádka

Tak to je naše hotová předzahrádka, už stačí na jaře dosypat kůru, tam,kde je vidět netkaná textilie.