| Téma | |
|---|---|
Zahrada - předzahrádky a zahrádky v HolandskuDnes na procházce se mi líbila tato zahrádka. Jen ten plůtek mě tam ruší. Má někdo tušení jaký má ten plůtek účel? | |
Zahrádka - jak plyne čas, aneb jak se změnila ta moje zahradaPřidávám nějaké fotky mých zahradnických začátků. Zahrada v té době vypadala trochu jinak, plno starších stromů, které jsem průběžně vykácel a změnil tvář zahrady. Zahrada z let 1998 až 2000. | |
Zahrada mé kamarádky, díl II srpen 2010Zahrada kamarádky, díl II srpen 2010 | |
Zahrádka v Popicích, Marie Fialová - květenKvěten nebo také máj patří k určitě k nejkrásnějším měsícům v roce. Přikládám několik obrázků naší zahrádky. | |
Zahrádka 2012 - YOS, HolandskoPo 3 měsících jsem se vrátila do Holandska. Uvítala mne krásná kombinace kopretiny s topolovkou před domem. Vždy jsem si přála mít topolovku s tmavými květy, měla jsem jen světle růžovou. Tuto topolovku v mé předzahrádce jsem nesázela, zřejmě donesli ptáci, aby splnili mé přání. Krásně zkombinovali… | |
Zahrádka - čtyři roční obdobíJaro, léto, podzim a zima. | |
Únor v zahraděTak před 10ti dny na zahradě kvetl lýkovec, petrklíče, sněženky měly poupátka, sedmikrásek bylo na trávníku jak naseto, ale až teď je ta pravá zima. Marcela | |
Zahrada Marvella červenec 2012Tak i já si dovoluji přidat pár fotek z naší zahrady. Marcela | |
Zahrádka 2012 - skokankaVkládám sem pár fotografií mojí zahrady... nečekejte žádný zázrak..bydlíme na Vysočině 5 let, zahrada měří přes 2 tisíce met.čtver., v nadmoř.výšce přes 700m.n.m., takže drsnější podmínky, sníh na Velikonoce nebo v říjnu,v zimě i 2m není žádnou vyjímkou, vegetač. období je nejméně… | |
Bonsaje v zahraděPan ing. Sajner nám zaslal několik fotografií jeho 70 let starých bonsají na zahradě. Větve jalovců jsou upraveny jako "obláčky". | |
Zahrádka 2012 - nadkaMoje kytičky | |
Naše zahrádky - jitula, poměnkaPřikládám další fotogŕafie naší zahrádky. | |
Inspirace - výsadbaVyfotila jsem pár fotek výsadby, kterou jsme viděla. Líbila se nám a tak pro inspiraci zasílám pár fotografií. | |
Zazimování zahradyPřidávám pár fotek ze své zazimované zahrady. Listí shrabané, růže nakopčené, odkvětlé a spálené mrazem chryzantémy vyzvednuté z kontejnerů a založené k přezimování ve skleníku. Ještě přidávám foto pnoucí růže, provedl jsem každoroční řez cca před měsícem, pokaždé když ji takto… | |
Naše zahrada - březen 2011Naše zahrada - březen 2011 pár fotografií, které jsem pořídila v měsíci březnu 2011 | |
Návrh na úpravu zahradyÚprava zahrady - Hortis Židlochovice | |
Trvalkové záhonyZdravím všechny jsem tady nová nádherné trvalkové záhony. | |
Zahrada - TáborPřidávám pár fotek z jarní zahrady v Táboře (jen připomenu, že se zde zároveň nachází i kamenická firma). | |
PředzahrádkaPřed domem jsme měli 60 letou lípu, kterou obec nechala loni porazit, předtím tam rostl jen mahon. Loni jsem zkusila první rostliny, letos budu pokračovat. Na velikonoce kvetly bílé fialky. | |
Naše zahrada - říjen 2010Naše zahrada - říjen 2010 | |
Zardádka - květen na zahraděKvěten na zahradě | |
Moje zahrádečkaZahrádečka | |
Zahrádka, MartaZahrádka je moje radost, už aby tu bylo jaro. | |
Zahrada 2013 - krumpoldPřidávám pár fotek z mé květnové zahrady. Doplním, že o zahradu se starám já a moje babička. Když to vemu celkově starám se jak o tuto zahradu, tak ještě o jednu, která se nachází u mé přítelkyně v Táboře. Zahradu dávám dohromady, byla jaksi několik let neudržovaná. | |
Zahrádka 2012 - krumpoldPřidávám pár fotek své zahrady, během roku sem budu postupně vkládat další fotky. Miloš | |
Zahrádky v létěKončí školní rok, dětem začínají prázdniny a mnoho lidiček se trápí s popovodňovými starostmi. My, kteří jsme toto "vodní" období přestáli bez úhony, se snažíme vylepšit naše zahrádky, které jsou z větší části devastované prudkými dešti a nebo pálícím sluncem. Přesto všechno máme… | |
Stěhování zahrádkyJá jsem minulý týden našla konečně,kam jsem nasadila tulipány, protože jsme se loni v září stěhovali z Vysočiny na jižní Moravu a převézt celou zahrádku, ikdyž menší,byl vcelku oříšek,tak budu na jaře zjišťovat,kam jsem co zasadila a co přežilo. Naštěstí dřeviny vypadají všechny dobře. | |
Zaanse Schans, Holandsko - zahrádky a předzahrádky ve skanzenuZaanse Schans je restaurovaná historická vesnice - skanzen obytných a hospodářských staveb v oblasti Severní Holandsko v Nizozemsku. Dokumentuje historii jedné z nejstarších průmyslových oblastí Evropy. S rekonstrukcí vesnice Zaanse Schans, která se nachází na břehu řeky Zaan poblíž města Zaanstad,… | |
Zahrádka, Marie Fárová - 2009Zahrádka 2009 pro mne byla oázou klidu, z rodinných důvodů jsme neměli čas se jí věnovat, proto toho plevele je tam víc, než bych si přála. | |
PředzahrádkaTak to je naše hotová předzahrádka, už stačí na jaře dosypat kůru, tam,kde je vidět netkaná textilie. |