Dnes jsem potkal známého, který dělá údržbu zeleně u nás ve městě. Bavil jsem se s ním o tady té naší diskuzi. On mi říkal, že sami používaj Hondy. Jezdí s tím hodiny a jen dolévají olej a benzín.
Říkal že ten křoviňák se mu dobře drží, protože má nějaké speciální popruhy, takže ho nebolí záda. Taky říkal, ale to jse  i četl, že má 4taktní motor, takže to tak neřve a má menší spotřebu.
Omlouvám se, teď jsem skutečně neměla mnoho času a moc Vám děkuji, že jste mi sem napsal nějaké nové informace, v práci se šéfem jsem o tom mluvili a on by to bral, ale protože mu ještě někdo jiný referoval o sekačkách Honda tak mě požádal, abych se mu podívala na nějakou pořádnou sekačku na trávu domů a tak bychom to vzali vše při jednom.
Co jsem studoval tu jejich nabídku tak to je toto: silný motor Honda se kterým může klidně sekat vysokou trávu (teda ne zase louku na seno...), rotostop, smart drive (to je pěkná vychytávka a teď to bylo i v loskutákovi myslím), velký koš na trávu, centrální nastavení výšky sekání, dva sekací nože

bude Vám to takto stačit?
Rotostop znamená, že zapínáte a vypínáte rotaci nože nezávisle na motoru. Oni tam někde psali, že když potřebujete přejete sekačkou třeba přes kamenou zahradní cestičku, tak nemusíte vypínat celou sekačku, ale jen si tím rotostopem vypnete nůž, přestanete sekat, ale pojezd sekačky pořád funguje, tkaže můžete jet dál a nemusíte se bát, že nůž vyhodí nějaké kameny
Další informace v článcích o rostlinách
Zahradní technika Zahradní technika
Chystáte se koupit novou sekačku? Chcete si místo věčného nošení konví pořídit na zahradu zavlažovací systém? Víte, které přístroje vám ulehčí práci na zahradě? Odpověd´ Vám pomůže najít Vydavatelství Era, které v edici Stavíme nabízí publikaci Zahradní …
Vydavatelství ERA | 13.07. 2004
Zahradní technika - výběr (PIXABAY) Zahradní technika - výběr
Jak vybírat zahradní techniku Potřebujete-li koupit sekačku, zahradní traktor nebo motorovou pilu, máte k dispozici téměř nepřeberný sortiment. Přesto – nebo právě proto – není snadné vybrat tak, aby přístroj sloužil, jak má, vydržel a přitom vám nevytáhl …
Zahradní technika: drtiče a řetězové pily (BOSCH) Zahradní technika - všechno uklizeno s drtičem a řetězovou pilou
Abyste si mohli užívat uklizenou zahradu, pomáhá správný drtič při drcení řezanky a vhodná řetězová pila při péči o stromy …