Dik,zkusim to koncem brezna,to jeste nic  neroste,ale uz nebude  snih a jsem zvedava,jak to zabere..  loni  jsme  cast  dlazby  meli bez problemu,ale na  tretine  nepomahala ani varici voda,tak letos zkusim  Casorom podle  vasi rady.
Dělám to brzy na jaře, těsně předtím než se objeví cokoliv zeleného. Povrch popudruji a opravdu tam nic nevyroste. Vyhubila jsem tak docela slušné plochy malého plazivého rdesna, které má hrozně dlouhý kůlový kořínek a mezi spárama se nedá vyrvat. Casorong mne zatím nezklamal, tak vám taky přeji, ať se povede a napište nám pak. Ahoj všichni co už vyhlížíte za okny jaro!
Zdravím, s tím Casoronem jste mne dámy inspirovaly, take  ho  objednám a hned    použiju. Máme  zámkovou dlažbu   ,která místy prorůstá. Kromě toho se na ní místy tvoří  zelený povlak, ted  v zimě, co s tím?
Takze zatím Caroson hodnotím veskrze kladne.
Tam kde jsme posypal zatim nic neroste. Mám dotaz ohledne lehke zelene  /jakoby  zelený povlak jen  /  na zvlhle  dlazbeasi  diky spodni vode. Cim vycistit pripadne postrikat, mam to jen malo a misty,ale    rad bych  to podchytil v zacatku, dekuji za radu..