Dik,zkusim to koncem brezna,to jeste nic neroste,ale uz nebude snih a jsem zvedava,jak to zabere.. loni jsme cast dlazby meli bez problemu,ale na tretine nepomahala ani varici voda,tak letos zkusim Casorom podle vasi rady.
Dělám to brzy na jaře, těsně předtím než se objeví cokoliv zeleného. Povrch popudruji a opravdu tam nic nevyroste. Vyhubila jsem tak docela slušné plochy malého plazivého rdesna, které má hrozně dlouhý kůlový kořínek a mezi spárama se nedá vyrvat. Casorong mne zatím nezklamal, tak vám taky přeji, ať se povede a napište nám pak. Ahoj všichni co už vyhlížíte za okny jaro!
Zdravím, s tím Casoronem jste mne dámy inspirovaly, take ho objednám a hned použiju. Máme zámkovou dlažbu ,která místy prorůstá. Kromě toho se na ní místy tvoří zelený povlak, ted v zimě, co s tím?
Takze zatím Caroson hodnotím veskrze kladne. Tam kde jsme posypal zatim nic neroste. Mám dotaz ohledne lehke zelene /jakoby zelený povlak jen / na zvlhle dlazbeasi diky spodni vode. Cim vycistit pripadne postrikat, mam to jen malo a misty,ale rad bych to podchytil v zacatku, dekuji za radu..
Díky za radu,ale prodávají jen půl kila, na menší množství jsem nenarazil a co s tím? ještě prosím, roztok je prý ostře fialový, nenechá to na světle šedé betonové dlažbě nesmytelné mapy? Díky
Můžu dobře doporučit obchod s dlažbami Iridio.cz. Nedávno jsme tam kupovali pěknou oranžovou zámkovou dlažbu a byly jsme celkově spokojeni jak s dlažbou tak se službami obchodu.