Nakladatelství Grada Publishing, a.s. věnovalo do soutěže titul věnovala knihu Ploty a živé ploty pro uživatele diskusního fóra. Soutěžit můžete do 22. 04.  2012.  Knihu obdrží tři autoři příspěvků nebo fotografií v našem diskusním fóru.

Knihu můžete také zakoupit na www.grada.cz

Fotografie a příspěvky musí odpovídat tématu. Pří výběru výherců bude brán ohled na kvalitu a počet příspěvků a obrázků.

Postup vkládání fotografií k příspěvkům diskusního fóra najdete na SERVERURL/forum/vt/cz/1451-vkladani-obrazku-do-fora/ . Přehled obrázků najdete na SERVERURL/forum/f/cz/0001/ ve fotogalerii diskusního fóra.

cz
Ploty a živé ploty - soutěž
Ploty a živé ploty - soutěž
Děkuji mockrát za výhru a současně gratuluji i ostatním výhercům.Už se těším na léto,až si vyhrané knížky vyzvednu a budu si je moci prostudovat.Letos nebudu muset kupovat tolik knih jako jiné roky smile Už na mně doma čekají wink Ještě jednou diky.
Také děkuji za výhru, ale společně jsme se domluvili, že ráda výhru přenechám některému z dalších aktivních diskutijících, jelikož u mne by byla nevyužita vzhledem k jejímu tématu. Jelikož by mi to přišla škoda, ráda bych jí předala někomu, komu udělá radost. Z aktivních (a děkuji i za doporučení - tipů) dle přidaných příspěvků jsem usoudila, že uživatel wochozsky se pohybuje i v tématech co se zahrady týče a proto bych chtěla nabídnout, zda nemá o knihu za mne zájem?