29.10. 2012 17:51#17169 Park u Husova památníku, Tábor 1 Park u Husova památníku, TáborV sobotu jsem projížděla Táborem a měla jsem hodinu čas. Prošla jsem si park - úprava pěkná, ale to, jak jsou záhony vykradené, je moc smutné.Marie Fárová | Zaslat příspěvek cz Marie FárováOkrasná kapusta (Brassica oleracea) cz Marie FárováOkrasná kapusta (Brassica oleracea) cz Marie FárováRozkradený záhon cz Marie FárováRozkradený záhon
29.10. 2012 18:02#17172 Park u Husova památníku, Tábor 2 Park u Husova památníku, TáborTohle je tady normální, ať už na jaře nebo na podzim, lidé si ničeho neváží.Ing. Miloš Krump | | Člen SZO ČZS Gladiris, Martagon, Rosa klub ČR, Dagla, Pelargonie a člen také Klubu skalničkářů Praha Zaslat příspěvek
11.11. 2012 21:46#17391 Park u Husova památníku, Tábor 3 Záhony před Střední zemědělskou školou v TábořeO mnoho hezčí pohled v létě o kousek dál před Vyšší odbornou školou a Střední zemědělskou školou.Kika | Zaslat příspěvek cz KikaZáhony před Střední zemědělskou školou v Táboře
17.01. 2013 18:42#18799 Park u Husova památníku, Tábor 4 Zasněžený Husův park v TábořeIng. Miloš Krump | | Člen SZO ČZS Gladiris, Martagon, Rosa klub ČR, Dagla, Pelargonie a člen také Klubu skalničkářů Praha Zaslat příspěvek cz Miloš KrumpZasněžený Husův park v Táboře